DESPRE NOI

VAULT·A este denumirea sub care A3 BIOMETRIC CONNECTIONS S.R.L. se identifică drept marcă de sine stătătoare şi sub care oferă serviciul de plată securizată, cu ajutorul unei autentificări extrem de sigure: datele biometrice ale utilizatorului.

În România acest sistem de identificare şi de plată securizată funcţionează în cadrul magazinului Carrefour Green Court, Carrefour Baneasa şi Carrefour Orhideea. Procesul de înscriere în sistem este foarte simplu, iar după realizarea înscrierii puteţi achiziţiona orice produse de la acest magazin – trebuie doar să vă poziţionaţi amprenta pe cititorul biometric.

Este cel mai simplu mod posibil de a realiza plata, în mod rapid şi sigur: vă economiseşte timp şi vă oferă cel mai sigur sistem de plată din prezent.
Dacă doriţi să ne contactaţi, vă rugăm să folosiţi datele de contact din josul paginii.
Ne-am bucura să ne împărtăşiţi experienţa avută cu VAULT·A.

PENTRU TINE

Am creat cel mai sigur serviciu de identificare rapidă şi de plată care există pe piaţă. Scopul nostru a fost ca utilizatorii să nu mai fie nevoiţi să plătească în numerar, cu cardul sau cu orice alt dispozitiv. Totul pentru tranzacţii simple şi fără griji. Pentru a realiza acest scop, echipa noastră de ingineri din Franţa a creat VAULT·A, soluţia care îndeplineşte toate aceste nevoi.

Vă invităm să vizitaţi zona cu dispozitivul de înscriere aflată în Carrefour Green Court de lângă Promenada (Strada Gara Herăstrau nr. 4C) şi să testaţi această soluţie.
Siguranţa datelor dumneavoastră este cel mai important aspect pentru noi. Criptăm şi stocăm aceste date în cel mai sigur mod posibil şi le utilizăm doar pentru a vă oferi o identificare rapidă şi uşoară, în vederea plăţii produselor pe care le alegeţi.

PENTRU AFACEREA TA

Avantajele celui mai sigur sistem de indentificare şi de plată disponibil în prezent pe piaţă (sistem patentat de noi) sunt multiple, pentru industrii diverse: retail, servicii medicale, educaţie, transport şi altele. Imaginaţi-vă că oferiţi clienţilor companiei pe care o conduceţi un serviciu unde aceştia îşi utilizează doar amprenta. Imaginaţi-vă liniştea şi libertatea pe care o astfel de soluţie o oferă clienţilor – de exemplu, prin accesarea în caz de urgenţă a informaţiilor medicale, prin simpla scanare a amprentei.

Beneficiile pe care VAULT·A le aduce afacerii dumneavoastră sunt unice şi numeroase.
Suntem bucuroşi să vă detaliem aceste beneficii şi să vă oferim o soluţie personalizată nevoilor afacerii dvs. Dacă doriţi să luaţi legătura cu noi, vă rugăm să utilizaţi datele de contact de mai jos.

NOUTĂŢI

Vă prezentăm cele mai noi informaţii despre sistemul VAULT·A şi despre locaţiile unde acesta este disponibil. Găsiţi mai jos fotografii de la primul magazin din România care utililează această soluţie, Carrefour Green Court.

PARTENERII NOŞTRI

Colaborăm cu parteneri de încredere, pentru ca soluţia VAULT·A să fie disponibilă pentru cât mai multe persoane posibil.

Aceşti parteneri sunt deosebit de importanţi pentru noi şi ne susţin în diverse activităţi: scurtarea procesului de plată automatizată, răsplătirea clienţilor fideli, verificarea vârstei regulamentare a clienţilor, realizarea de plăţi rapide şi altele.

Principiul de lucru este că toţi utilizatorii VAULT·A ne sunt parteneri, mai degrabă decât clienţi. Fiecare dintre aceştia joacă un rol cheie, iar împreună suntem toţi mai puternici.